Ik wil mezelf anoniem houden. Wellicht dat je me wel kent, dat is uiteraard ook geen punt.

Ik heb het idee mezelf niet goed genoeg te kennen. Op zoek naar mezelf kom ik m’n tijd door in de randstad van Rotterdam. Mijn agenda is vooral gevuld met therapien. Hopelijk verschuift het langzaam naar activiteiten als werk en school.
Ik heb wat diagnoses achter mijn naam staan. Degene die nu het meest overheerst is de conversiestoornis. Je kunt in een paar blogs van mij lezen wat het inhoudt, maar kort gezegd is het dat mijn lichaam (heftig) reageert op spanning. Ook ben ik wat dwangmatig en heb ik een angststoornis.
Ik ben christen en ook daarin heb ik nog genoeg te ontdekken. Ik wil ook die ontdekkingstocht graag met je delen. Kijk maar in het menu bij ‘overdenkingen’.
M’n ideeen, gevoelens en alles wil ik soms even gewoon kwijt. Niet aan iemand specifiek vertellen, maar ik wil het even kwijt. Dan dump ik het hier, kijk maar in het menu bij ‘dagboekitem’ en als ik in een creatieve bui ben wil ik het nog weleens in een gedicht verwerken.
Ik ben graag creatief bezig zoals kleuren en haken. Benieuwd daarnaar? Kijk eens bij het kopje ‘hobbyen’.

Wil jij ook eens wat typen? Iets delen over of van jezelf, laat dan iets achter van je waardoor wij met elkaar in contact kunnen komen. Ben benieuwd!